Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Jam kujdestare

Kamela Xhafa (23)

8 orë/ditëDetale Profili

  • Femër
  • 8 orë / ditë
  • Pagesa:
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Hekuros
  • Pastroj shtëpinë
  • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

  • Fakulteti

/komuniteti