Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Shkup Kërkoj kujdestare

Mustafa Saliu

8 or orë/ditë 3 vite eksperiencë

Jemi nje familje nga shkupi qe jetojm ne zvicer na nevoitet nje dado per tre vajzat tona qe jan 9vjet 6 vjet dhe 2 vjet. Nqoft se ke knteres ju lutem lajmerojuni

Detale Profili

  • 3 vite eksperiencë
  • orari: 8 or
  • Pagesa: 600 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti