Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Lura R

08:30-16:30 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj kujdestare per femiun 7 muajsh. Adresa ne taukbashqe, pagesa mujore 200 euro, 8 ore ne dite, per 5 dite te javes.

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 08:30-16:30
  • Pagesa: 200 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti