Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Preshevë Kërkoj kujdestare

Bekim Nuhiu

9:00 - 20:30 orë/ditë

Kerkojmë nje Kujdestaee me pervoje prej Gushtit gjer ne Prill Por nese mundesine keni edhe per me shum se vetem 3 Muaj. E dolosdoshme qe te dijni edhe gjuhen Gjermane se paku 50%. Puna juaj kryesore eshte kujdesi per Vjazen ne vend te pare. Kurse tjeter Pune per te pastruar, dhe per te bere gjellerat. Banimi dhe harja eshte Tek ne natyrisht falas. Dhe ju lutemi qe prej tash qe te merrni kete gje seriozisht.

Detale Profili

  • orari: 9:00 - 20:30
  • Pagesa: 800 CHF Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti