Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

L.U L.U

— orë/ditë 1 vit eksperiencë

kerkoj kujdestare per gocen 10 vjece , ne muajin janar me kontakto ne nr : +41 78 961 76 02

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: —
  • Pagesa: 500 franga Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 0 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti