Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Zyrafete K

07.30 - 16.30 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj kujdestare per femije 044 172 468

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 07.30 - 16.30
  • Pagesa: Sipas marreveshjes Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti