Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Yllka Shabani

9.00-16.30 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj ndihmese per shtepi dhe kam dy femije qe duhet ti pres kur te vin nga shkolla (femijet jane me qendrim ditore).

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 9.00-16.30
  • Pagesa: 250 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti