Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Perle A

24 orë/ditë 7 vite eksperiencë

kerkojm nje kujdestare e preferuar te jet me pervoj pune ne spital dhe me aftesi te vozit automjetin Kat B. Automatik. ndihma na vyn per nje grau te moshuar 77 vjq. te ciles i nevojitet: pregaditjen e ushqimit, ndihm ne pastrim, Perkujdesje per Tableta, Kushtet jan keto lexone me vemendje, dhom te perbashkt me klienten, udhtimi dhe ushqimi nga an jone. kush kerkon dhomen e vet dhe nuk i ploteson kushtet mos te lajmrohen qe mos te humbim koh. Ju falimnderit per mirkuptim

Detale Profili

  • 7 vite eksperiencë
  • orari: 24
  • Pagesa: 500 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti