Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Jam kujdestare

Fadile Hima (13)

orë/ditë 3 vite eksperiencë

Kerkoj te punesohem si kujdestare per femije. Kam eksperience pune. Jam e kukdesshmeDetale Profili

 • Femër
 • 3 vite eksperiencë
 • orë / ditë
 • Pagesa: 1000
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Tjera

/komuniteti