Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Jam kujdestare

Es Uy (27)

orë/ditë 3 vite eksperiencë

Kerkoj te punesohem si babysitter ose pastruese ne geneve Kam 3 vite ekperience flas anglisht frengjisht Nr tel : 00355674033014Detale Profili

 • Femër
 • 3 vite eksperiencë
 • orë / ditë
 • Pagesa: 600franga
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros

/komuniteti