Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Suhareke Kërkoj kujdestare

Fidaet Basha

8 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kërkoj kijdestare për Vajzen time në Zvicër qe i ka 6 vjet, dhe që me ndihmon ne punët e shtëpis. Që neni e imteresuar ju lutem kontaktoni ne Nr. 076 549 14 66.

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 8
  • Pagesa: Pas marrveshjes Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti