Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Elizabet Simonaj

folim orë/ditë 3 vite eksperiencë

pershendetje po kerkoj ni babysitt se asht shum e durushme per femij dhe se nuk priton me nre buken femive dhe me pastru ! per ne fund shkurtit

Detale Profili

  • 3 vite eksperiencë
  • orari: folim
  • Pagesa: 600 fr Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti