Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Gjilan Jam kujdestare

Kaltrina Foniqi (31)

6-10 orë/ditë 10 vite eksperiencë

Jam Kaltrina Jetoj Me Zvicer Dietikon Kanton Zürich kam pervoj me Femi Kerkoj Pune Jam e lir kush ka Inters me kontaktoni ju Faliminderit. Me Respekt KaltrinaDetale Profili

 • Femër
 • 10 vite eksperiencë
 • 6-10 orë / ditë
 • Pagesa: 1000 Chf
 • Transporti nga ana ime
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç
 • Nga 3 deri 7 vjeç
 • Nga 7 e më lartë

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Kryqi i kuq/Ndihma parë
 • Fakulteti
 • Tjera

/komuniteti