Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Preshevë Kërkoj kujdestare

Ganimete Maliqi

0-24 orë/ditë 5 vite eksperiencë

E dashur me femi te mos pi duhan mosha ideale 40 - 55 vjeqe

Detale Profili

  • 5 vite eksperiencë
  • orari: 0-24
  • Pagesa: 600 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti