Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Ben Doda

0 orë/ditë 10 vite eksperiencë

puna behet ne zvicer per periudhen Janar Mars whatsapp viber +41763465497 te jet e sjellshme, ka disa pune shtepiake,

Detale Profili

  • 10 vite eksperiencë
  • orari: 0
  • Pagesa: 500 euro ne muaj Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti