Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Jam kujdestare

Migena Dervishi (26)

8 orë/ditë 1 vit eksperiencë

0692100702Detale Profili

 • Femër
 • 1 vit eksperiencë
 • 8 orë / ditë
 • Pagesa: 600
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 3 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Fakulteti

/komuniteti