Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Fier Jam kujdestare

Lesarda Basha (24)

8 ore orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kam mbaruar studimet per Psikologji klinike. Kam punuar nje vote edukatore. Punoj vullnetare tek femijet me aftesi te vecanta. Punoj si praktikante si Psikologe tek nne shkolle me Qytetin e Patosit. Jam shume e dashur me femijet e durushme . Di te gatuaj .Detale Profili

  • Femër
  • 1 vit eksperiencë
  • 8 ore orë / ditë
  • Pagesa: Ne vrsi te marreveshjes
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pastroj shtëpinë

/komuniteti