Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Gjilan Kërkoj kujdestare

Vlora Osmani

07:00 - 18:00 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoj nje Kujdestare per dy Femit e mi Vajza 8 dhe Djali 3 Vjet. Mosha prej 25-40.

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 07:00 - 18:00
  • Pagesa: sipas parveshjes Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti