Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Ferizaj Kërkoj kujdestare

Ardiana Ramadani

Diten orë/ditë

041799430532 Duhani vetem ne Ballkon Te pastron dhe te ben Buk Dhe te kujdeset per djalin 1 Vjeqar

Detale Profili

  • orari: Diten
  • Pagesa: 450 euro Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti