Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Preshevë Kërkoj kujdestare

Ajshe ZH

8 ore orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkojm nje Dado URGJENT ne Zürich, vetem per mbikqyrjen e dy djemve ton ( 3 vjeqar dhe 1 vjeqar) per tash deri ne mes marsit. Dados ja ofrom nje dhom nveti. Paga 550 deri ne 600 euro.

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 8 ore
  • Pagesa: 550-600 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti