Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tetovë Jam kujdestare

Egzona Arifi (24)

12 orë/ditë 4 vite eksperiencëDetale Profili

 • Femër
 • 4 vite eksperiencë
 • 12 orë / ditë
 • Pagesa: 600
 • Transporti nga ana ime
 • E pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 3 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç
 • Nga 7 e më lartë

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros

/komuniteti