Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Lola Lola

7:30-5:30 orë/ditë

Kush eshte e interesuar dhe qe jeton ne Prishtine te me kontaktoje.

Detale Profili

  • orari: 7:30-5:30
  • Pagesa: E diskutushme Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti