Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Jam kujdestare

Klea Gjeka (4)

4 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Përshendetje! Kam mbaruar studimet për mësuesi dhe nje semester kam studiuar psikologji femije. Kam pak eksperienc si dado. Interesohem të punoj gjatë orarit të mbremjes dhe fundjavave. FaleminderitDetale Profili

 • Femër
 • 1 vit eksperiencë
 • 4 orë / ditë
 • Pagesa: 10
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros

Edukimi dhe kualifikimet

 • Kryqi i kuq/Ndihma parë
 • Fakulteti

/komuniteti