Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Gjakovë Kërkoj kujdestare

Gjyle Syla

8 ore orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj nje babysitter per nje djal 3 vjeqar paguajm rrugen fjetja te ne, dhe 500 chf muaji

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 8 ore
  • Pagesa: 500 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti