Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Pejë Jam kujdestare

Besa Besa (6)

8 ore, 12ore, 24ore.. orë/ditë 6 vite eksperiencë

Jam infermiere kerkoj pune ne kosove por edhe jasht kosove si kujdestare pleqsh ose kujdestare per femije me kontaktoni ne nr 045939504Detale Profili

  • Femër
  • 6 vite eksperiencë
  • 8 ore, 12ore, 24ore.. orë / ditë
  • Pagesa: 300-400
  • Transporti nga ana ime
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pastroj shtëpinë

Edukimi dhe kualifikimet

  • Shkollën e mesme

/komuniteti