Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Alba Musliu

6 Dit mengjes mbramje orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoj nje femer/grua serioze per kujdesjen e nje femiut ju faliminder

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 6 Dit mengjes mbramje
  • Pagesa: 500 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti