Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

S. Sadiku

Normal orë/ditë

Kërkojmë kujdestare për 3 fëmijë dhe punë te shtëpisë . Vendi i punes Zürich në Zvicërr , të jetë e moshês 30- 50 vjeçe e sinqert e drejtê e dashur per fëmijë , përkushtim serioz .Na kontakti në watsapp 0041 79 279 49 80 . Me nderim , Sadiku

Detale Profili

  • orari: Normal
  • Pagesa: 600 fr. Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë

/komuniteti