Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

A A

- orë/ditë

Kerkojm kujdestare ne zvicer, vendi Luzern 1femije 3vjet. Kujdestarja te jet nag maqedonia ose kosova lindore, Pagesa si pas marveshjes Tel.+41791952657

Detale Profili

  • orari: -
  • Pagesa: - Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti