Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Jam kujdestare

Sara Kola (24)

Me kohe te plote orë/ditë 1 vit eksperiencë

jam nje vajze serioze, e komunikueshme dhe korrekte.Detale Profili

 • Femër
 • 1 vit eksperiencë
 • Me kohe te plote orë / ditë
 • Pagesa: 700€
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 3 deri 7 vjeç

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Kryqi i kuq/Ndihma parë

/komuniteti