Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Rina Sejdiu

08-16:30 orë/ditë

Kerkoj kujdestare per nje femije 14 muajsh ne Prishtine. Preferohet mosha mbi 25 vjec dhe te kete pervoje pune me femije.

Detale Profili

  • orari: 08-16:30
  • Pagesa: sipas marreveshjes Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti