Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Shkup Kërkoj kujdestare

H.beqiri Beqiri

8 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Pershendetje kerkoj nje babysitterin per 2 vajzat tona me kenraktoni ne nr 0793625698

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 8
  • Pagesa: Sibasmarveshjes Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti