Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

jetmir Beluli

10:00-18:00 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj Kujdestare ne Zvicer. 2 Femije djal dhe qik. Mundet me ja fillu meniher punes.

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 10:00-18:00
  • Pagesa: 500 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti