Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Flakrina Shala (3)

orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj pun per perkujdesjen e femijeve Jam studente ne fakultetin per perkujdesje te femijeve shkenca socialeDetale Profili

 • Femër
 • 2 vite eksperiencë
 • orë / ditë
 • Pagesa: sipas marreveshjes
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç
 • Nga 3 deri 7 vjeç
 • Nga 7 e më lartë

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Fakulteti

/komuniteti