Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

gash i

10 orë/ditë 5 vite eksperiencë

kerkojm kujdedstare 30-45 udhtimi nga ana vet vendodhja zvicer 2 femi 2 vjeq dhe 1 vjeq pagesa 600fr nisja meniren 0765299972

Detale Profili

  • 5 vite eksperiencë
  • orari: 10
  • Pagesa: 600 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti