Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prizren Jam kujdestare

Ela Morina (32)

8 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Kerkoj pune si kujdestare per femije. Apo edhe si mirembajtese per shtepiDetale Profili

 • Femër
 • 3 vite eksperiencë
 • 8 orë / ditë
 • Pagesa:
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç
 • Nga 7 e më lartë

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Fakulteti

/komuniteti