Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Selina Mav17

Qfare do ore orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kush ka nevoj per kujdestare ne franc Mulhouse ? Selina-18@outlook.com

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: Qfare do ore
  • Pagesa: Sipas marreveshjes Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë

/komuniteti