Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Preshevë Kërkoj kujdestare

Ganimete Malici

00-24 orë/ditë 5 vite eksperiencë

Kerkoj dado per vajzen e vogel 2 vjeqare se shpejti. Dadoja duhet te fle me vajzen . Dhe si mbas mundesis ndihm ne punet e shtepis. Dadoj mos ta pi cigaren dhe te jet mysimane

Detale Profili

  • 5 vite eksperiencë
  • orari: 00-24
  • Pagesa: 600 frang Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti