Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Blerina Musa (28)

9 ore pune orë/ditë 1 vit eksperiencë

Per me shume me kontaktoniDetale Profili

  • Femër
  • 1 vit eksperiencë
  • 9 ore pune orë / ditë
  • Pagesa: 600 ose 700 euro jo franga
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pastroj shtëpinë

/komuniteti