Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Argjira Grapci

8:00-16:30 orë/ditë 4 vite eksperiencë

Kerkojme Ndihmese per mirembajtjen e shtepise (punet e shtepise), tri here ne jave(e Hene, Merkuren dhe e Premte), si dhe kujdes 4 oresh per nje femiun brenda ketij orari. Vetem grat serioze te lajmerohen ne nr. 044-111-454. Vendi i Punes: Lagjja Qershia-Prishtine(Veternik) Orari: Tri here ne jave (nga 8:00-16:30) Paga: Mujore Preferohen grat nga Prishtina dhe Lipjani per shkak te lokacionit te vendit te punes!

Detale Profili

  • 4 vite eksperiencë
  • orari: 8:00-16:30
  • Pagesa: Me marrvrshje Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti