Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Elbasan Jam kujdestare

Lumturie Hasa Lala (3)

orë/ditë

Prsh. Jom Lumturie nga Elbasani jom 45 vjeç dhe kerkoj pun. Kam qene kujdestare ne zvicerr dhe mundem me ardh nga marsi 2020. kujdesem per themij dhe pastroj shpin. Numri eshte 069 269 96 96.Detale Profili

  • Femër
  • orë / ditë
  • Pagesa:
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pregatis ushqim për fëmiun
  • Hekuros
  • Pastroj shtëpinë
  • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

/komuniteti