Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Preshevë Kërkoj kujdestare

Bekim dhe Iris Nuhiu

09:00-20:00 orë/ditë

Ne jemi duke kërkuar URGJENTISHT një grua apo vajzë të besueshme dhe të përgjegjshme përgjegjëse për vajzen tone dhe si një ndihmë shtëpiake, nga 1 shkurti deri në prill. Rruga, strehimi dhe ushqimi janë siguruar. Pages 700 €. Afroni një përshkrim të shkurtër dhe ajo që është e rëndësishme është që ju te dini gjermanishten dhe që ju mund të bëni puntshtepiake: Pastrim, Gatim. Për më shumë informacion, ju lutemi kontaktoni numrin e telefonit me WhatsApp ose Viber. +41765007909

Detale Profili

  • orari: 09:00-20:00
  • Pagesa: 700 € Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti