Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Besa Besa (24)

8 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Kerkoj pune si mirmbajtese e banesave , kam pervoj pune 2 vjeqare te interesuarit te me kontaktojn ne nr . 043-796-752Detale Profili

  • Femër
  • 3 vite eksperiencë
  • 8 orë / ditë
  • Pagesa: 200
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

/komuniteti