Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Elma Krasniqi (24)

8 ore orë/ditë 12 vite eksperiencë

Krkoj pune ne pastrim banesa kujdes ndaj femiveDetale Profili

  • Femër
  • 12 vite eksperiencë
  • 8 ore orë / ditë
  • Pagesa: 300
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

  • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)

Shërbime shtesë

  • Pastroj shtëpinë

Edukimi dhe kualifikimet

  • Shkollën e mesme

/komuniteti