Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Gjakovë Kërkoj kujdestare

Doreta Krasniqi

8-10 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Mosha 24-50

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 8-10
  • Pagesa: 600fr dhe rruga Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti