Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Jam kujdestare

Fatbardha Badha (3)

orë/ditë 3 vite eksperiencëDetale Profili

  • Femër
  • 3 vite eksperiencë
  • orë / ditë
  • Pagesa: 600
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

/komuniteti