Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prizren Kërkoj kujdestare

Lina Gashi

- orë/ditë

Kerkoj kujdestare per vajzen time ,jemi wift i ri jetojm ne Luzern per informata ju lutem lajnrohuni ne ket nr 0795551673

Detale Profili

  • orari: -
  • Pagesa: - Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti