Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

M Memeti (3)

orë/ditë 4 vite eksperiencë

kerkoj te punsoem si kujdestare fmijsh Winterthur per ma shum me kontakoni neprmjet komentit ju shkruj personalish jam 28 vjet jam nga maqedonia .kam 4vite provoj pune familje serioze ju lutem ... familje serioze ... Detale Profili Femër 4 vite eksperiencë orë / ditë Pagesa: 500 frg 600 frg Transporti nga ana juaj Nuk e pi duhanin Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë ose 2 femi Përkujdesje për fëmijëtDetale Profili

  • Femër
  • 4 vite eksperiencë
  • orë / ditë
  • Pagesa: 500 frg
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

/komuniteti