Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Shkurte Gj

8-4:30 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoje kujdestare per femije dhe per pune te shtepise. Te me lajmerohen vetem ato femna te cilat nuk e pijne duhanin. Nr. Kontaktues +38345577618

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 8-4:30
  • Pagesa: Me marrveshje Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti