Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Donika B

7-16 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoj kujdestare per femije 1.5 vjeq ne Prishtine. Te mos pije duhan, Orari 7-16. te kete pervoje me bebe.

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 7-16
  • Pagesa: - Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti