Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Bina Muqaj

6 ore orë/ditë 3 vite eksperiencë

kerkoj kujdetare per femije dhe mirembajtjen e shtepis, te interesuarat te kontaktojne ne 044 808 666 nga ora 09:00 deri 17:00

Detale Profili

  • 3 vite eksperiencë
  • orari: 6 ore
  • Pagesa: Me marrveshje Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti